Έγκλημα στα Τέμπη: όλοι την Τετάρτη 28/2 στις 19:00 στον Σταθμό Λαρίσης

FacebookTwitterGoogle+Share

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, με το σύνθημα «τα κέρδη τους ή οι ζωές μας», καλούμε όλους τους συναδέλφους στην παράσταση μνήμης και διαμαρτυρίας την Τετάρτη 28 Φλεβάρη στις 7 μμ στον Σταθμό Λαρίσης.

Κρατάμε την υπόσχεση που είχαμε δώσει στις περσινές μεγαλειώδεις λαϊκές κινητοποιήσεις, όσοι πλημμυρίσαμε τους δρόμους σε όλη τη χώρα.

Δεν αφήσουμε αυτό το έγκλημα να ξεχαστεί!

Η πολιτική του κόστους – οφέλους έχει τραγικές συνέπειες για όλους εμάς τους εργαζομένους, σε κάθε πτυχή της ζωής μας και οδηγεί συνεχώς σε όλο και μεγαλύτερα εγκλήματα, όπως τα δεκάδες εργοδοτικά εγκλήματα τα οποία βιώνουμε στους χώρους δουλειάς.

Ένας χρόνος από την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη, ένας χρόνος προσπάθειας συγκάλυψης από την κυβέρνηση και το αστικό κράτος. Δεν θα επιτρέψουμε να συσκοτίζουν αλλού τις αιτίες και τους υπεύθυνους, να προστατεύουν τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων και να μετράνε τις δικές μας ζωές μόνο σαν κόστος.

Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να τιμωρηθούν οι ένοχοι και για να μην ζήσουμε ξανά άλλες τέτοιες τραγωδίες.

Η Κεντρική Διοίκηση